Switch to English


MEGHÍVÓ

Ingatlanfejlesztés specializáció tájékoztatójára

Mindenkit várunk szeretettel!

A tájékoztató ideje, helye: 2022. május 31., 16:30 óra; K.2.24. (tanszéki tanterem)

Építészmérnöki kar

JELENTKEZÉS

KOMPLEX 1. és DIPLOMA

TERVEZÉSI TÁRGYAKRA

Kedves Kollégák!

Tanszékünkre, komplex/diploma tervezési tárgyakra 2023. júniusig, a tanszék előterében elhelyezett jelentkezési lapon várjuk jelentkezésüket. Oktatóink – Wagner Péter DLA, Tőkés Balázs – személyenként maximálisan 5-5 hallgatót tudnak fogadni.

Az elbírálás a személyesen bemutatott portfóliók és a felvételi beszélgetés alapján történik. A felvételi beszélgetésekre a választott oktatóval személyesen egyeztetett időpontban lesz lehetőség. Kérjük, hogy erre az alkalomra hozzák magukkal portfóliójukat!

Üdvözlettel: Wagner Péter DLA, Tőkés Balázs

TDK 2023

Az Építéstechnológia és Építésmenedzsment Tanszék 2023-ban is várja TDK témákkal a kutatás iránt érdeklődő hallgatók jelentkezését.

A Tanszék TDK hirdetése innen letölthető

Demonstrátori pályázat a 2023/2024 tanév őszi félévére

Az Építészmérnöki Kar dékánja demonstrátori pályázatot hirdet a kar tanszékein demonstrátori feladatkör betöltésére. A demonstrátori pályázat benyújtásának feltételeit a TVSZ 165. paragrafusának 5. pontja rögzíti.

A demonstrátor részletes feladatait az érintett tanszék vezetője határozza meg. A demonstrátor díjazását a TVSZ 170. paragrafusa szabályozza.

A BME hatályos TVSZ-e itt érhető el!

A kiírás a kari honlapon itt érhető el!

A pályázat benyújtásának határideje: ..., helye: megpályázni kívánt tanszék. A pályázatokon kérjük feltűntetni a nevet, Neptun-kódot és a képzéskódot.

ÉPÍTŐIPARI SZAKMAI GYAKORLAT építész hallgatóknak

2014. január után teljesített építőipari szakmai gyakorlat elfogadása megváltozott! A részletek itt (Tantárgyaink - Építészmérnöki Kar, Magyar nyelvű, Nappali alapképzés. - Kötelező szakmai gyakorlat) találhatók

Építőmérnöki Kar