Switch to English


Építészmérnöki kar

TDK 2018

Az Építéstechnológia és Építésmenedzsment Tanszék 2018-ban is várja TDK témákkal a kutatás iránt érdeklődő hallgatók jelentkezését.

A Tanszék által meghirdetett témák innen letölthetők

Amennyiben valamelyik cím elnyerte tetszésüket, kérjük, keressék meg a kiválasztott téma témavezetőjét!

Demonstrátori pályázat a 2017/2018 tanév őszi félévére

Az Építészmérnöki Kar dékánja demonstrátori pályázatot hirdet a kar tanszékein demonstrátori feladatkör betöltésére. A demonstrátori pályázat benyújtásának feltételeit a TVSZ 165. paragrafusának 5. pontja rögzíti.

A demonstrátor részletes feladatait az érintett tanszék vezetője határozza meg. A demonstrátor díjazását a TVSZ 170. paragrafusa szabályozza.

A BME hatályos TVSZ-e itt érhető el!

A pályázat benyújtásának határideje: 2017. augusztus 25. (péntek), helye: megpályázni kívánt tanszék. A pályázatokon kérjük feltűntetni a nevet, Neptun-kódot és a képzéskódot

Az Építéstechnológia és Építésmenedzsment Tanszék 2017. évben is várja a Tudományos Diákköri kutatások iránt érdeklődő hallgatókat.

JELENTKEZÉS KOMPLEX ÉS BSC DIPLOMA 1. TERVEZÉSI TÁRGYAKRA

Kedves szerkezeti szakirányos és bsc képzéses Kollégák!

Az Építéskivitelezési És Szervezési Tanszékre komplex és BSc tervezési tárgyara 2017. január 19-ig a tanszék előterében elhelyezett jelentkezési lapon várjuk jelentkezésüket.

Jelentkezési feltételek:

Az elbírálás a személyesen bemutatott portfóliók és a felvételi elbeszélgetés alapján történik:

január 5-én, 12-én, illetve 19-én 9 órától, vagy a választott oktatóval személyesen egyeztetett időpontban.

Kőnig Tamás DLA, Wagner Péter DLA, Tőkés Balázs

ÉPÍTŐIPARI SZAKMAI GYAKORLAT építész hallgatóknak

2014. január után teljesített építőipari szakmai gyakorlat elfogadása megváltozott! A részletek itt (Tantárgyaink - Építészmérnöki Kar, Magyar nyelvű, Nappali alapképzés. - Kötelező szakmai gyakorlat) találhatók

Építőmérnöki Kar