Switch to English


MEGHÍVÓ

dr. Hajnal István PhD értekezésének házi védésére

Az értekezés címe: Stigmatizált Ingatlanok Értékcsökkenésének Megállapítása

A munkahelyi vita ideje, helye: 2020. március 2., 11:00 óra; K.2.24. (tanszéki tanterem)

Az értekezés elérhető itt

Építészmérnöki kar

JELENTKEZÉS

KISKOMPLEX és KOMPLEX 1.

TERVEZÉSI TÁRGYAKRA

Kedves szerkezeti szakirányos Kollégák!

Tanszékünkre, komplex tervezési tárgyakra 2021. júniusig, a tanszék előterében elhelyezett jelentkezési lapon várjuk jelentkezésüket. Oktatóink – Kőnig Tamás DLA, Wagner Péter DLA, Tőkés Balázs – személyenként maximálisan 5-5 hallgatót tudnak fogadni.

Az elbírálás a személyesen bemutatott portfóliók és a felvételi beszélgetés alapján történik. A felvételi beszélgetésekre a választott oktatóval személyesen egyeztetett időpontban lesz lehetőség. Kérjük, hogy erre az alkalomra hozzák magukkal portfóliójukat!

Üdvözlettel: Kőnig Tamás DLA, Wagner Péter DLA, Tőkés Balázs

TDK 2021

Az Építéstechnológia és Építésmenedzsment Tanszék 2021-ben is várja TDK témákkal a kutatás iránt érdeklődő hallgatók jelentkezését.

A Tanszék TDK hirdetése innen letölthető

A Tanszék és az Ivánka Beton együttműködésében meghirdetett TDK témák itt elérhetők

Demonstrátori pályázat a 2021/2022 tanév őszi félévére

Az Építészmérnöki Kar dékánja demonstrátori pályázatot hirdet a kar tanszékein demonstrátori feladatkör betöltésére. A demonstrátori pályázat benyújtásának feltételeit a TVSZ 165. paragrafusának 5. pontja rögzíti.

A demonstrátor részletes feladatait az érintett tanszék vezetője határozza meg. A demonstrátor díjazását a TVSZ 170. paragrafusa szabályozza.

A BME hatályos TVSZ-e itt érhető el!

A kiírás a kari honlapon itt érhető el!

A pályázat benyújtásának határideje: ..., helye: megpályázni kívánt tanszék. A pályázatokon kérjük feltűntetni a nevet, Neptun-kódot és a képzéskódot.

ÉPÍTŐIPARI SZAKMAI GYAKORLAT építész hallgatóknak

2014. január után teljesített építőipari szakmai gyakorlat elfogadása megváltozott! A részletek itt (Tantárgyaink - Építészmérnöki Kar, Magyar nyelvű, Nappali alapképzés. - Kötelező szakmai gyakorlat) találhatók

Építőmérnöki Kar